Bine ați venit la AMECO

Fabrica AMECO, situată în inima Transilvaniei, o regiune minunată, originală și abudent împădurită, oferă numeroase locuri de muncă pentru populația locală.

Proiectul european de expertiză internațională, gândit de o echipă de management multiculturală formată din austrieci, italieni și români, a fost construit să ofere servicii în funcție de cele mai înalte standarde europene.

Suntem mereu într-o continuă căutare a procesului perfect, a celui mai bun rezultat sub forma unui produs inovator, mereu într-o continuă încercare de a ne afla în fața concurenței pieței, de a ne asculta partenerii și clienții. Acesta este secretul nostru, secretul firmei AMECO.

Produsele și capacitatea de producție se vor dezvolta treptat astfel încât va putea satisface creșterea cererilor pe piață.

Compania AMECO Renewable Energy a fost înființată în anul 2006 de către renumitul inginer elvețian Arthur Schmed și de către antreprenorul Emanuele Lauria.

Portofoliul de produse conține clasicele pelete și în special brichete pătrate din rumeguș și pelete calitative pentru cai.

De la înființarea firmei s-au investit mai mult de un milion de euro pentru extinderea ei precum și în calitatea și creșterea capacității de producție cu scopul de a depășii standardele de piață.

Scopul nostru este de a promova revoluția energiei care e în curs de dezvoltare de câțiva ani, să ne formăm un drum către o administrație sustenabilă a resurselor, să câștigăm independent față de firmele globale producătoare de energie și să oferim oamenilor energie la un preț accesibil și neutră din punct de vedere al emisiilor de dioxid de carbon.

Țelul nostru este de a proteja precaut resursele și de a obține un echilibru între interesele ecologice și economice.

Noi nu oferim doar produse ci creăm soluții. Atât detalile cât și vederea de ansamblu sunt la fel de importante. Scopul nostru este să creăm un circuit, să nu irosim nici o materie primă, iar printr-o examinare amănunțită să oferim adevărate beneficii.
Nu facem compromisuri în ceea ce privește calitatea, nu ne abatem niciodată de la standardele noastre în detrimeniul creșterii profitului.

Clienții și părerile lor sunt criteriul nostru suprem în ceea ce privește modul de desfășurare.

I clienti e le loro opinioni sono la nostra priorità, il mercato viene dopo.

În medie, o familie de 4 persoane poate să economisească anual 6, 5 tone de CO2 dacă aceasta folosește pelete înloc de ulei pentru încălzire. Atmosfera poate fi scutită de 6,5 tone de CO2 în plus. O contribuție enormă pentru protecția climei realizat dintr-un mic produs din lemn de înaltă energie. Arderea combustibililor fosili dăunează mediului înconjurător și nu numai acestuia: doar promovarea cărbunului negru și a huilei, în special promovarea petrolului, lasă în spate urme devastatoare.

Meet Our Team

Emanuela Lauria
Emanuela Lauria Director Administrativ
Emanuela este responsbil cu gestionarea acțiunilor administrative ale companiei AMECO Renewable Energy SRL și de buna funcționare a operațiunilor, orientarea strategică, precum și comercializarea cu succes a produselor.
Simona Chifor
Simona Chifor Coordonator al relațiilor cu publicul
Simona este responsabilă de toate aspectele legate de clienți și coordonează livrările către parteneri. Dânsa acționează ca o interfață de comunicare între producție și vânzare.
Burján Izabella
Burján IzabellaDirector de Marketing
Izabella este responsabilă de toate întrebările despre produse, prețuri și disponibilitate.

I nostri partner