Peleții premium ai firmei AMECO

Producția de peleți oferă posibilitatea de a utiliza deșeurile din agricultură și silvicultură. Rumegușul și așchile de lemn din rășinoase (molid, pin etc.) sunt curățate folosind un echipament special, apoi sunt uscate, zdrobite, presate și ambalete.

Stabilitatea formei se realizează prin intermediul ligninei prezentă în lemn și prin adăugarea unui liant natural.

Procesul de fabricare are loc fără utilizarea substanțelor chimice. Printr-o presare corectă, peleții dobândesc o valoare calorică ridicată și sunt alternativa ideală pentru petrol și gaze naturale.

La sfârșitul anilor 90 un adevarat “Boom” al peleților a început Europa. Inițial conceput ca o piață de nișă, tot mai multe gospodării și companii se bazează în prezent ajutorul peleților și știu să prețuiască această formă de încălzire ieftină și sustenabilă.

Noi cei de la AMECO Renewable Energy producem peleți excelenți în conformitate cu standardele calitative, stabilite de experți independenți.

Aici vorbim în principal de următoarele avantaje ale peleților de lemn:

 • Printr-o alimentare automată peleții pot fi ușor de încălzit și de aprins.
 • Spațiul necesar corespunde cu cel al petrolului
 • Peleții sunt uscați și ușor de transportat.
 • Peleții din lemn sunt un produs regenerabil, sustenabil, neutru în ceea ce privește emisiile de dioxid de carbon, și ecologic.

Peleții sunt combustibilul prezentului și al viitorului: convenabili, nedăunători și disponibili pe tot parcursul anului. Sobele alimentate cu peleți sunt formele moderne și folositoare de încălzire. Pentru produccerea peleților noștri folosim doar rumeguș și așchii de lemn netratate.

Nu participă la recesiune: Deoarece materia primă din care sunt produși crește, aceștia nu vor suferii de pe urma crizei economice.

Produs ecologic: Spre deosebire de combustibilii fosili, peleții sunt neutrii din punct de vedere al emisiilor de carbon, ceea ce înseamnă că în momentul arderii lor aceștia nu elimină CO2. Reprezentenții încălzirii cu peleți, contribuie la bunăstarea mediului.

Preț favorabil: Peleți AMECO sunt mult mai ieftini decât combustibilii fosili

Economie de spațiu: Cu tote că au o densitate mare de energie, peleții au nevoie de un spațiu mic de depozitare. O cameră folosită pentru rezervorul de ulei poate fi transformată cu puțin efort într-o cameră pentru depozitarea peleților.

Cerere pe piață: Încălzirea cu ajutorul peleților este promovată în nenumărate țări europene, cum ar fi Austria, Germania, Italia etc.

 • Saci de 15 kg
 • Saci de 1200 de kg, numiți “big bags”
 • Peleți friabili de construcție în cisterne
 • Greutatea maximă pe care o pot suporta mașinile de transport este de 23,4 tone de peleți înpachetați în saci sau 22,8 tone de peleți înpachetați în “big bags”
 • Acest produs este creat fără aditivi chimici sau scoarță de copac ci din rumeguș și așchii de lemn proaspăt.
 • Peleți din lemn HP5 cu un diametru de 6 mm
 • Valoarea calorică a peleților este aproximativ de 18 Mj/Kg
 • Umiditate: <10%
 • Conținut redus de cenușă: <0,7%

DIN EN plus, plus un certificat!

Noi cei de la AMECO Renewable Energy produc exclusiv pelete de cea mai înaltă calitate, în conformitate cu „DIN PLUS“ și „EN PLUS“ standardele de calitate, pe care le sunt certificate în mod regulat de către experts.

Un produs fără aditivi chimici sau scoarță, folosind exclusiv rumeguș și așchii de lemn proaspete din lemn tăiat.

Attila Simon

Burján Izabella

Director de vânzări

Tel.: +40-(0)266-363.457

Email: i.burjan@ameco.ro

Responsabil pentru toate întrebările referitoare la produsele, prețurile, disponibilitatea și livrare.

Trimite-ne un mesaj!